„Być zwyciężonym i nie ulec – to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach – to klęska”
Nie jesteś zalogowany na forum.
Dobra to kto już grał w Wiedźmina 3? I jakie są wasze odczucia i opinie związane z nową polską grą?
@Matrix
Gierka bardzo fajna ;p Tyle mam do powiedzenia.
Zamierzam zakupić Wiedźmina na konsolę zobaczymy co to warte
Co Mnie Nie zabije To Mnie wzmocni
Wątek wydzielony
Swoją drogą, ja będę mógł chyba zagrać w Wieśka dopiero latem...
nie musicie kupowac Wiedzmina. Mam znajomego w pracy co sciagnal z neta cala scrackowana wersje. Nie ma po co placic moim zdaniem ja osobiscie nie bede w to grac, jakos mnie takie klimaty nie kreca. Jesli znajda sie jacys chetni to moge przyszpilowac kolege i wydebic linka.
"tego biosa trzeba z internetu sciagnac czy on juz jest zainstalowany na komputerze, a jezeli tak to gdzie ???"
Nie chce robić krucjaty przeciwko piractwu. Jak ktoś nie kupiłby gry i tak to niech nawet lepiej ją ściągnie, ale jak ktoś ma możliwość to niech kupi Jeśli każdy by tak myślał i ściągał gry z torrentów to trzecia część by nawet nie powstała
Ciekawi mnie, czy ktoś z was grał może w Garry's Mod'a?
Dla mnie jedna z lepszych gier w której możesz robić praktycznie wszystko.
Jak wiecie, wczoraj o godzinie 18:00:00 wyłączyli serwery gry Need for Speed World. Ta gra wiele dla mnie znaczyła
Złóżmy wirtualny znicz dla tej gry (bez hejtów proszz.) R.I.P Need for Speed World 14.05.2010-14.07.2015
Pomijając fakt że ta gra miała wiele cheaterów jak i lagów to gra była w miare przyjemna.
No niestety, często w grach są lagi i cheaterzy, ale gra tak jak mówisz, była przyjemna. Bugów to nawet nie zauważyłem. A lagi do spowodowane komputerem i internetem